Dakbedekking en Isolatie

Kun je jouw product niet vinden?

Neem dan snel contact met ons op!

Meer informatie over onze dakbedekking of isolatie producten? Klik hier!

Isolate kopen

Bij Houthandel Amersfoort ben je aan het goede adres voor verschillende soorten dakbedekking of isolatie. Houthandel Amersfoort heeft een groot assortiment, enorm lage prijzen en een snelle bezorging/afhandeling van jouw bestelling. In onze webshop kun je gemakkelijk cement golfplaten, polyester golfrollen, bitumen golfplaten of steenwol/glaswol bestellen.

Groot assortiment

Door met verschillende leveranciers samen te werken is Houthandel Amersfoort in staat om een groot assortiment bouwmaterialen tegen voordelige prijzen aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen / Afhalen

In samenwerking met onze transporteur doen wij er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) binnen 2 tot 5 werkdagen thuis bezorgen. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Bestel snel en voordelig uw bouw producten bij Houthandel Amersfoort. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige hout producten!