Hardhout

Kun je jouw product niet vinden?

Neem dan snel contact met ons op!

Meer informatie over hardhout? Klik hier!

Hardhout kopen

Bij Houthandel Amersfoort ben je aan het goede adres voor verschillende hout-, plaat of bouwproducten. In onze webshop kun je gemakkelijk Tuinpalen, Azobe palen, Hardhout Schuttingpalen, Merbau Balkondeuren, Kozijnhout of Hardhout vlonderplanken kopen.

Groot assortiment

Door met verschillende leveranciers samen te werken is Houthandel Amersfoort in staat om al zijn producten tegen voordelige prijzen aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen 

In samenwerking met onze transporteur doen wij er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) binnen 2 tot 5 werkdagen thuis bezorgen  in Amersfoort. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Bestel snel en voordelig uw hout-, plaat- en bouwproducten bij Houthandel Amersfoort. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige hout producten!