Over Houthandel Amersfoort

Houthandel Amersfoort – Online Houthandel

Houthandel Amersfoort is een online houthandel gevestigd in Amersfoort. Met een jarenlange ervaring in de wereld van het hout, is het initiatief gekomen om een online houthandel op te zetten voor Amersfoort en omgeving. De belangrijkste missie van Houthandel Amersfoort is om voordelige hout-, plaat en bouwmaterialen (online) aan te bieden in Amersfoort en omgeving. Door samen te werken met verschillende leveranciers is Houthandel Amersfoort in staat om voordelige hout- en bouwproducten aan te bieden en deze (bijna) gratis thuis te bezorgen in regio Amersfoort. Bij Houthandel Amersfoort ben jij aan het goede adres voor een breed assortiment in allerlei hout-, plaat en bouwproducten zoals Douglas, Lariks, Vuren, Tuinhout of Hardhout. Op zoek naar interieur-, exterieur plaatmateriaal of andere bouwmaterialen? Kijk dan snel verder in onze webshop of neem contact met ons op! Wij zijn jou graag van dienst.

Online houthandel in Amersfoort

Bij Houthandel Amersfoort profiteer je niet alleen van een voordelige prijs of van een sterke kwaliteit hout. Wij bieden meer en wij geven je hier graag een opsomming van de andere voordelen. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op!

Snelle levering
Wij zullen alle bestellingen binnen 2 tot 5 werkdagen thuisbezorgen (regio Amersfoort). Een dag van te voren nemen wij contact met jou op om het tijdstip van leveren te communiceren en de bestelling te controleren. Een bestelling boven de €500,00 bezorgen wij gratis bij jouw thuis! Lees hier meer over onze bezorging.

Klantvriendelijkheid
Wij streven naar de hoogst haalbare klantvriendelijkheid. Samen zullen wij er alles aan doen om jou alle voordelen te bieden wat betreft hoge kwaliteit hout en voordelige prijzen. Is er iets niet in orde of heb je een vraag? Stuur ons een e-mail en wij zullen ons uiterste best doen om je zo goed mogelijk te helpen!

Hoge kwaliteit
Houthandel Amersfoort streeft er naar om uitsluitend hoge kwaliteit producten te leveren. Wij horen het graag wanneer jij suggesties hebt voor betere producten, zodat wij scherp blijven op de kwaliteit.

Veilig bestellen en betalen
Wanneer jij bij ons een bestelling plaatst, kun je betalen via een Directe Bankoverschrijving, en iDeal. Indien je voor iDeal kiest, zal je in een veilige betaalomgeving terecht komen waardoor u geen risico loopt.

Op zoek naar houtmateriaal?

Ga dan snel naar onze winkel!