Gips platen

Kun je jouw product niet vinden?

Neem dan snel contact met ons op!

Meer informatie over Gips platen? Klik hier!

Gips platen kopen

Bij Houthandel Amersfoort ben je aan het goede adres voor verschillende gips platen. In onze webshop kun je gemakkelijk gips plaatmateriaal bestellen wat geschikt is voor uw wand of plafond. Profiteer van een lage prijs en een snelle levering in Amersfoort en omstreken.

Groot assortiment

Door met verschillende leveranciers samen te werken is Houthandel Amersfoort in staat om een groot assortiment hout-, plaat- en bouwproducten tegen voordelige prijzen aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen / Afhalen

In samenwerking met onze transporteur doen wij er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) binnen 2 tot 5 werkdagen thuis bezorgen. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Bestel snel en voordelig uw bouw producten bij Houthandel Amersfoort. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige hout producten!