Retourneren

Als klant van Houthandel Amersfoort heb je gedurende 14 kalenderdagen na ontvangst van jouw bestelling het recht om de overeenkomst, zonder opgaaf van redenen, te ontbinden en de gehele bestelling te retourneren en/of te ruilen. Na de periode van 14 kalenderdagen is de koopovereenkomst een feit. Indien je jouw bestelling wilt retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij raden je dan ook aan om contact op te nemen met Houthandel Amersfoort indien u uw bestelde producten wilt retourneren.

Wanneer u de bestelde producten wilt retourneren, zul je aan de volgende voorwaarden moeten voldoen:

  • Producten moeten worden geretourneerd in de originele verpakking (indien mogelijk)
  • Producten moeten worden geretourneerd in onsbeschadigde, onverwerkte, niet bestickerde en onbeschreven staat
  • Indien producten speciaal op maat zijn gemaakt, kan er helaas niet worden geretourneerd
  • Binnen 14 kalenderdagen dient er contact te worden opgenomen met Houthandel Amersfoort (info@houthandelamersfoort.nl) indien er producten moeten worden geretourneerd.

LET OP: Wanneer je producten wilt retourneren is het transport voor eigen rekening. Wanneer Houthandel Amersfoort de bestelde producten moet ophalen, zal er €50,00 (inclusief BTW) in rekening worden gebracht.

Houthandel Amersfoort zal de betaling van de geretourneerde producten, mits deze aan alle voorwaarden voldaan, binnen 14 kalenderdagen terugbetalen minus eventuele (transport)kosten.

Heeft u een andere vraag?

Neem dan snel contact met ons op!